Banános süti

Hozzávalók:
40 dkg tönköly
10 dkg zabliszt
1 cs. foszfátmentes sütőpor
1 mk. szódabikarbóna
1/2 citrom leve
édesítő
2,5 dl víz/tej
10 banán
4 zacskó puding

Elkészítés:
Megcsináljuk a tésztát és hagyjuk kicsit pihenni. A tészta lehet egész híg, hogy jól lehessen majd szétteríteni. A tepsibe papírt teszünk és a banánokat hosszában félbe vágva belerakjuk a papírra, és ráöntjük a tésztát. 25 percig sütjük 200 fokon. Ezután, ha kihűlt kifordítjuk és a papírt óvatosan levesszük, majd visszatesszük a tepsibe úgy, hogy a banán legyen felül. Erre terítjük rá a pudingot.

4 pudingot 2 liter növényi tejjel megfőzzük, és édesítjük miközben sül a piskóta, mikor kicsit hűl és keménykedik, ráöntjük a tésztára. Miután teljesen megkeményedett, lehet szeletelni.